Συζήτηση/Εισαγωγή στο Dark Web

Συζήτηση/Εισαγωγή στο Dark Web

Σε αυτό το επεισόδιο κοιτάμε πίσω από την "κουρτίνα" του "κλασσικού" διαδικτύου και συζητάμε με τον φίλο του Podcast Μάριο για το Dark Net. Τι είναι; Πώς αποκτάει κανείς πρόσβαση; Γιατί να το κάνει και τι να προσέξει.

Το σημερινό επεισόδιο είναι κάπως διαφορετικό. Τι έγινε: πριν από μερικές ημέρες ήρθε σε επαφή με εμάς ο Μάριος με ορισμένες ιδέες για ενδεχόμενο Podcast. Καθώς συζητούσαμε σκεφτήκαμε ότι τα θέματα που τον απασχολούν αν και κάπως "τεχνικά" ίσως να "κολλούσαν" με το FetaReport οπότε και η ιδέα: δεν ξεκινάει ως καλεσμένος και αν αρέσει συνεχίζουμε εδώ είτε περνάει σε ένα δικό του Podcast;

Οπότε θα θέλαμε από εσάς να μας γράψετε/πείτε αν σας άρεσε το συγκεκριμένο επεισόδιο και αν θα θέλατε να συνέχιζε ως Φέτα ή αν θα τον προτιμούσατε σε ένα άλλο Podcast.

Για τις πλατφόρμες εκτός YouTube:

Το σχέδιο που χρησιμοποιήθηκε στο συγκεκριμένο είναι δουλειά του João Antunes αρχικά για την αφίσα της NullByte conference. Περισσότερα εδώ: https://antunesketch.artstation.com/projects/582DAO.

Για το YouTube:

Εικόνα από bella67 - https://pixabay.com/users/bella67-887962/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=921039" στο Pixabay - https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=921039"

Η φέτα χορηγείται από την yourself.online.

Υποστηρίξτε μας χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα referral links