Λήσταρχοι με τον Παναγιώτη Τσαούση

Λήσταρχοι με τον Παναγιώτη Τσαούση

Συνεχίζουμε την περιπλάνηση μας στην πιο πρόσφατη ελληνική ιστορία στα χρόνια του μεσοπολέμου όπου ανεβαίνουμε στο βουνό μαζί με τους λήσταρχους που έχουν καταφύγει εκεί μαζί με την χωροφυλακή που τους κυνηγάει. Ένα "βαλκανικό γουέστερν" το οποίο πραγματικά έχει τα πάντα: προδοσίες, έρωτες, ομηρίες, εκδίκηση, βρώμικους πολιτικούς, μάχες και πραγματικά πολλά άλλα.

Καλεσμένος μας ο σχεδιαστής Παναγιώτης Τσαούσης που μας μιλάει για τις ιδιαιτερότητες της εποχής, την άντληση υλικού, το πως έχει αποτυπωθεί ή όχι στην βιβλιογραφία, αλλά και γιατί είναι ο καλύτερος σχεδιαστής όπλων στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και ας μη το παραδέχεται.

Υπενθυμίζουμε ότι το κόμικ απευθύνεται σε ενηλίκους. Δείτε το στο Goodreads: https://www.goodreads.com/book/show/42949709-brigands-p-1 και μπείτε στην ομάδα στο Facebook: https://www.facebook.com/listarxoi/ Να ευχαριστήσουμε το βιβλιοπωλείο Relax Comix: http://relaxcomics.gr, 5A Σολωμού Αθήνα, για τα πρώτα 4 τεύχη που μας χάρισε.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε και την ομάδα του Octobriana το οποίο μπορείτε να αγοράσετε εδώ: https://www.octobrianacomic.com/octobrianastore, μάθετε περισσότερα: https://www.instagram.com/octobrianawithlove/ και https://twitter.com/octobrianacomic.

Υποστηρίξτε μας χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα referral links